5 8
Tink

Кокосова олія косметична Coconut Oil Tink 30 мл

Кокосова олія ТМ Tink сприяє інтенсивному зволоженню і живленню епідермісу, глибоко насичує клітини вітамінами та протеїнами, завдяки чому до шкіри повертаються пружність і еластичність. Для догляду за волоссям: ефективно зміцнює і дбайливо регенерує пошкоджене волосся. Інтенсивно наповнює локони вологою, дарує їм природний блиск і шовковистість.

Артикул: 289164

Кількість:
-
+
22 грн. 28 грн.
В Кошик
Немає в наявності

Опис Кокосова олія косметична Coconut Oil Tink 30 мл

Кокосова олія косметична Coconut Oil бренду Tink - натуральний продукт, який отримують з м'якоті кокоса. Має виражену зволожуючу, пом'якшувальну та антимікробну дію. Насичує епідерміс корисними вітамінами і мікроелементами. Захищає від дії ультрафіолету, можна використовувати для догляду за шкірою після засмаги в якості зволожуючого засобу. Сприяє зменшенню подразнень, лущення, тріщин на огрубнули ділянках шкірних покривів. Відновлює волосся після хімічного або термічного впливу, повертає їм силу, гладкість і блиск.

Особливості Coconut Oil Tink:

  • зволожує, живить, пом'якшує шкірний покрив;
  • містить 46% лауринової кислоти;
  • захищає від агресивного впливу ультрафіолету;
  • зміцнює волосся, повертає їм блиск і здоровий вигляд;
  • при регулярному використанні надає шкірі бархатистість, підвищує її пружність;
  • швидко вбирається, не залишаючи жирний блиск і липкість.
Характеристики
  • Вік: без вікових обмежень
  • Термін придатності: 12 місяців, 3 місяці після відкриття
  • Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі від +5 до 25С. При температурі нижче + 25С олія загусає
  • За типом шкіри: підходить для всіх типів шкіри
  • Об'єм: 30 мл
  • Застосування: для всіх типів волосся
  • Бренд: Tink
  • Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів. Не застосовувати препарат при запаленні або ушкодженні шкіри. Уникати потрапляння в очі. Тільки для зовнішнього використання.
  • Спосіб застосування: для догляду за тілом та волоссям. Рекомендується використовувати олію в рідкому стані. Перед застосуванням помістіть флакон під проточну гарячу воду на декілька хвилин.
Склад (INCI)
  • Cocos Nucifera (Coconut) Oil
Додати відгук
CAPTCHAОновити зображення